Skip to content

VUOKRAUS

Kirkkoveneen vuokraushinnat vuonna 2022

Yksittäiset soutukerrat esim yrityksien ja seurojen virkistystilaisuuksiin sekä erilaisiin tapahtumiin (polttarit, sukujuhlat..)

 • kirkkovene <2 tuntia: 170 €
 • kirkkovene 2-4 tuntia: 250 €
 • perämies seuran toimesta: 50 € / 2 tuntia
 • Viikottainen vakiovuoro kirkkoveneellä ilman Sulkavan soutua: 850 €
 • ohjaus ja valmennus seuran toimesta: 50 € / 2 tuntia tai sopimuksen mukaan
 • teemme myös räätälöityjä kirkkovenematkoja yrityksille ja yhteisöille
Sulkavan Suursoutujen paketit

Kaikkiin paketteihimme kuuluu veneen kuljetukset. Vakiovuoroissa harjoitellut joukkue saa käyttää Sulkavalla samaa venettä kuin harjoituksissa. Joukkue maksaa itse lähtömaksun, majoittumisen ja muut osallistumiskulut.

 • Sulkavan soututapahtuma: 850 €
 • viikoittainen 2h harjoitusvuoro ja Sulkavan soututapahtuma: 1100 €
 • kahdesti viikossa 2h harjoitusvuoro ja Sulkavan soututapahtuma: 1600 €

Huom! Ilmoitathan meille vakiovuoroa sopiessasi, aiotteko jatkaa harjoituksia vielä Suursoutujen jälkeen, jotta tiedämme voimmeko vapauttaa harjoitusvuoronne muuhun vuokraustoimintaan loppukesäksi.

KIRKKOVENEVUOKRAUS

Helsingin merenrannan saaristo ja suojaisat lahdet tarjoavat erinomaiset puitteet souturetkelle. Seuramme vuokraa kirkkoveneitä erilaisiin tapahtumiin kuten työ- ja kaveriporukalle, kouluryhmille, polttarit ja ulkoilupäivätapahtumiin. Kirkkovenesoudun yhteyteen voi myös yhdistää ulkoilmatilaisuuden Soutustadionin merellisissä maisemissa picnic-tarjoiluineen tai vaativammankin ruokailutilaisuuden.

Kirkkoveneessä on 8-14 soutajaa sekä perämies, joka toimii soutureitin suunnanantajana sekä soudun ohjaajana. Seuramme tarjoaa asiantuntevan perämies-valmentajan käyttöönne tarvittaessa ja hän opastaa soudun tekniikkaa. Tarvittaessa seuramme ammattitaitoiset perämiehet voivat toimia vakioryhmän valmentajana esim. Sulkavan soututapahtumaan tai muihin soutukilpailu-/retkitapahtumiin.

Huomaathan että perämiehenä voi toimia vain vesistöt ja veneen käyttäytymiset tunteva henkilö.

SPINNING-SALIN VUOKRAUS

Soutustadionin spinning-salissa on 16 Concept2-sisäsoutulaitetta. Sali on aktiivisessa käytössä erityisesti talvikaudella (1.10-30.4), siellä harjoittelevat seuran omat soutajat, mutta tilaa vuokrataan myös muille urheilu- ja soutuseuroille. Salin vuokraus on alkaen 140€/h ilman ohjaajaa ja 190€/h ohjaajan kanssa. Keskustelemme myös mielellämme vakioharjoitteluvuoroista.

SAUNATILOJEN VUOKRAUS

Venevajassa sijaiseva sekasauna on vuokrattavissa kesäkaudella (1.5-30.9), alkaen pienimmät ryhmät 150€/2t. Sauna on sekasauna. Miehille ja naisille löytyy erilliset suihku- ja pukeutumistilat. Sauna sijaitsee keskellä.

PONTTOONIEN VUOKRAUS

Vuokraamme sopimuksen mukaan kelluvia metallisia ponttoonilaitureita. Laiturit on helppo koota, purkaa ja kuljettaa peräkärryssä.

RUOKAILU

Soutuseura SMARK jakaa Soutupaviljongin Sweet Pepper Catering-yrityksen kanssa. Ateriointitiedustelut voi osoittaa suoraan Sweet Pepperille.

VUOKRAUSLOMAKE

  captcha
  Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet ja numerot