Skip to content

PIENPUUVENEET

SMARK:ssa toimii aktiivinen pienpuuveneilijäjoukko, joka soutaa savolaismallisia yksiköitä, vuorosoutuveneitä ja parisoutuveneitä. Pienpuuveneillä kilpaillaan SM-tasolla neljällä eri matkalla (60km, 30km, 10km ja 1km). Seuran jäsenillä on kisoista lukuisia mitaleja sekä muita hyviä sijoituksia. Talviaikaan pienpuuvenesoutajat osallistuvat seuran sisäsoutuharjoituksiin sekä myös sisäsoutukisoihin, joista myös on tullut menestystä avovesikisojen tapaan.

Pienpuuveneet ovat pääosin soutajien omia veneitä, joita pienpuuveneilijät voivat säilyttää Soutustadionin tiloissa erillisessä pienvenetelineessä. Veneen säilytys Soutustadionin tiloissa edellyttää soutuseuran jäsenyyttä ja lisäksi peritään erillinen säilytysmaksu (kesäpaikka 90 euroa / vene, talvipaikka 100 euroa / vene – SMARK:ia kilpailuissa edustaville 20€:n alennus maksusta).

Rannassa ovat myös seuran omistamat vuorosoutuvene sekä yksikkö, joita seuran jäsenillä on mahdollisuus varata käyttöönsä pienpuuvenevastaavalta.

Pienpuuvenesoutuun liittyviin venepaikkatiedusteluihin ja muihin kysymyksiin vastaa pienpuuvenevastaava Anja Vehman. Hänet tavoittaa parhaiten sähköpostitse osoitteesta: anja.vehman(at)gmail.com.