Skip to content

Jäsenyys

Jäsenmaksu 2021:
 • Vuosimaksu: 250€
 • Kuukausimaksu:
  • Lokakuu – huhtikuu 30€
  • toukokuu – syyskuu 60€
 • Kannatusjäsenyys (ei sisällä oikeutta veneiden tai tilojen käyttöön): vähintään 30€
JÄSENYYS

Kiinnostaako soutu?

Ole meihin yhteydessä sähköpostitse info(at)smark.fi niin kerromme lisää seuran toiminnasta ja sovimme kanssasi tapaamisen soutuvajalle. Pyrimme vastaamaan viesteihin viikon sisällä. Älä maksa jäsenmaksua tai täytä jäsenlomakketta ennen kuin olemme sopineet tapaamisen.

Seuraan liittyminen

Kun olet käynyt tutustumassa tiloihimme ja päättänyt liittyä seuran jäseneksi, maksa jäsenmaksu ja täytä alla oleva lomake ohjeiden mukaisesti. HUOM! Jäsenyytesi on voimassa vasta, kun olemme saaneet lomakkeen tiedot ja maksusuorituksen. Pelkkä maksu ei siis riitä.

Uusi soutuseuran jäsen, toimi näin:

Täytä tämän jäsentietolomake huolellisesti ja paina ‘lähetä’ painiketta (saat lähetyksestä vastauksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen). Muistathan ilmoittaa sähköpostiosoitteesi, kiitos!

Lähetettyäsi jäsentietolomakkeen sinulle lähetetään lasku jäsenmaksusta.

Maksusuorituksesi ja osoitteesi saatuaan SMARK lähettää sinulle automaattisesti sähköisen avainkortin, jolla pääset Soutustadionin tiloihin. Kortti on henkilökohtainen, eikä tiloihin saa päästää ulkopuolisia.

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä seuran toimistoon: info(at)smark.fi

JÄSENTIETOLOMAKE

Ethän lähetä alla olevan lomakkeen kautta kyselyjä, se on tarkoitettu ainoastaan seuraan liittymistä ja jäsenrekisteriä varten.


  Olympiasoutu (kilparyhmä)Olympiasoutu (harrasteryhmä)PienpuuvenesoutuKirkkovenesoutuSoutuharrastuksen tukeminenOman veneen säilytys vuokraa vastaan

  captcha
  Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet ja numerot