Kirjaudu

Yhteystiedot ja Rekisteriseloste

Yhteystiedot

Soutuseura SMARK ry, Roddklubben SMARK rf

Merikannontie 4

00260 Helsinki

puh. 050-5722 318 (arkisin klo 9:00-16:00)

toimisto @smark.fi

Y-tunnus: 0201300-8

Yhdistysrekisterinumero: 77.655

 Pankkiyhteys

Aktia FI48 4055 0011 3262 83
(HUOM! uusi pankkiyhteys)

BIC/SWIFT: HELSFIHH

 

 

Hallitus ja vastuualueet 2018- toimisto @smark.fi

Puheenjohtaja: Crister Nyberg

Varapuheenjohtaja: Leif Buss

Sihteeri: Virpi Illman

Rahastonhoitaja: Theodor Kivistö

Soutupäällikkö (O-luokka): Theodor Kivistö 

Soutupäällikkö (Kirkkoveneet): Hannu Pulli, (miesten joukkue Aki Koskela)

Turvallisuuspäällikkö Aki Koskela (turvallisuus(at)smark.fi)

Kalusto ja välineet (1): Hannu Näkki

Tiedotus: Ada MacKeith tiedotus(at)Smark.fi

 

 

Muut toimi-/vastuuhenkilöt 2018 - toimisto @smark.fi

Vuokraukset ja ym. tiedustelut: Markus Kuusela  info @smark.fi

Pienpuuvenevastaava: Anja Vehman

Valmennus: Veikko Sinisalo, Hannu Näkki

Juniorivalmennus: Tomi Mänttäri

 

 

 

Rekisteriseloste Soutuseura Smark

 

                   

 

 Viimeksi päivitetty 9.8.2018

 

 Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

 

 

  Laatimispäivä: 6.6.2017

 

 

 

1. Rekisterin pitäjä

 

 

 

Soutuseura SMARK ry, Roddklubben SMARK rf

 

Merikannontie 4

 

00260 Helsinki

 

 

 

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

 

 

 

    Markus Kuusela

 

    Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

    puh. 050-5722 318

 

 

 

3. Tietosuojavastaava

 

Ada MacKeith

 

 

 

4. Rekisterin nimi

 

 

 

    Soutuseura Smark Ry:n jäsenrekisteri

 

 

 

5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

 

 

 

Henkilötietoja tarvitaan seuraavien palvelujen toteuttamiseen: jäsenhallinta, laskujen ja maksujen hallinta, ilmoittautumisten hallinta, tiedotteiden hallinta ja toiminnan tilastointi.

 

 

 

Henkilötietoja säilytetään vuosijäsenten kohdalla seuraavan vuoden toukokuun loppuun. Kun kyseessä on kuukausimaksuun perustuva jäsenyys henkilötietoja säilytetään kyseisen kalenterivuoden loppuun.

 

Jäsen voi erota rekisteristä itse pyytämällä jäsenrekisterivastaavaa poistamaan henkilötietonsa jäsenrekisteristä. Jäsenen katsotaan eronneen yhteisöstä, jos hän ei ole toukokuun loppuun mennessä maksanut jäsenmaksua tai ilmoittanut kuukausijäsenyydestä.

 

 

 

6. Rekisterin tietosisältö

 

 

 

Rekisteriin voidaan tallettaa rekisteröidystä jäsenestä seuraavia tietoja ja tietotyyppejä.

 

 

 

Etunimi

 

Sukunimi

 

Syntymäaika

 

Yhteystiedot

 

 

 

 

 

7. Säännönmukaiset tietolähteet

 

 

 

Rekisteröidyn tai hänen huoltajansa ilmoittamat tiedot

 

 

 

8. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

 

 

 

Ei tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille.

 

 

 

9. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

 

 

 

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

 

 

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

 

 

 

Manuaalinen aineisto

 

Kaikki tulostettu henkilötietoja sisältävä aineisto säilytetään lukituissa tiloissa ja hävitetään asianmukaisesti.

 

 

 

Sähköisesti käsiteltävät tiedot

 

 

 

Rekisterin tiedot on tallennettu tietokantapalvelimelle, jonne pääsy vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä tietokantapalvelimen osoitteen.

 

 

 

Palveluun sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Käyttäjätunnus ja salasana on salattu ja vain rekisteröidyn henkilön omassa tiedossa. Kaikki tietoliikenne järjestelmässä on SSL-suojattu.

 

 

 

Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

 

 

 

11. Rekisteröidyn tarkastusoikeus

 

 

 

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot kahden viikon kuluessa pyynnöstä. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

 

 

 

12. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

 

 

 

Rekisteröidyllä on mahdollisuus tarkistaa omat tietonsa.

 

 

 

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

 

 

 

13. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

 

 

 

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

 

 

Tervetuloa mukaan upean harrastuksen pariin!

Lue lisää toiminnastamme SMARKly Mail-lehdestä

SMARKly Mail