SMARK maailmalla

SMARK maailmalla

Soutuseura SMARK ei ole pelkästään Helsinkiläinen soutuseura. Seura toimii myös linkkinä muihin maihin, sillä keskeinen sijaintimme Helsingissä luo aina kysyntää ulkomaalaisilta soudun harrastajilta. Vastaamme paljon yhteydenottoihin joita saamme Pääkaupunkiseudulla vierailemassa olevilta henkilöiltä, ja kansainvälisen jäsenistömme myötä (seurassamme puhutaan kahdeksaa kieltä) voidaan sanoa, että olemme oikeasti kansainvälinen seura.

Vierailijoiden lisäksi SMARKin soutajat ovat viime vuosina aktiivisesti soutaneet myös ulkomailla. Jäsenemme ovat harrastetaan soutua ulkomailla joko henkilökohtaisilla matkoilla, (Melonta- ja soutu)liiton järjestämillä harjoitusleireillä ja osa jäsenistämme on myös aloittanut soutamisen ulkomailla.

Oheinen kartta kuvaa kansainvälistä verkostoamme; niin seuramme jäsenten vierailuja, sekä meillä vierailleita soutajia. Jos olet seuran jäsen ja haluat lisätä tuntemasi ulkomaalaisen seuran listaan, ota yhteyttä toimistoon ja ilmoita kuka on vieraillut ja milloin viimeksi.