Jäsenyys

Jäsenmaksu 2020
  • Vuosimaksu: 250€
  • Kuukausimaksu:
    • Lokakuu – huhtikuu 30
    • toukokuu – syyskuu 60€
  • Kannatusjäsenyys (ei sisällä oikeutta veneiden tai tilojen käyttöön): vähintään 30€
Jäsenyys

Kiinnostaako soutu?

Ole meihin yhteydessä sähköpostitse toimisto@smark.fi niin kerromme lisää seuran toiminnasta ja sovimme kanssasi tapaamisen soutuvajalle. Pyrimme vastaamaan viesteihin viikon sisällä. Älä maksa jäsenmaksua tai täytä jäsenlomakketta ennen kuin olemme sopineet tapaamisen.

Seuraan liittyminen

Kun olet käynyt tutustumassa tiloihimme ja päättänyt liittyä seuran jäseneksi, maksa jäsenmaksu ja täytä alla oleva lomake ohjeiden mukaisesti. HUOM! Jäsenyytesi on voimassa vasta, kun olemme saaneet lomakkeen tiedot ja maksusuorituksen. Pelkkä maksu ei siis riitä.

Uusi jäsen, toimi näin:

Täytä tämän jäsentietolomake huolellisesti ja paina ‘lähetä’ painiketta (saat lähetyksestä vastauksen ilmoittamaasi email-osoitteeseen). MUISTA ILMOITTAA SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI, sillä kaikki seuran tiedotus tapahtuu sähköisesti.

Lähetettyäsi jäsentietolomakkeen sinulle lähetetään lasku jäsenmaksusta.

Maksusuorituksesi ja osoitteesi saatuaan SMARK lähettää sinulle automaattisesti sähköisen avainkortin, jolla pääset Soutustadionin tiloihin kello 7:00-21:00 välisenä aikana. Kortti on henkilökohtainen, eikä tiloihin saa päästää ulkopuolisia.

Mikäli osallistut soutukilpailuihin seuran nimissä tulee sinun myös hankkia soutuliiton lisenssi (ohjeet melonta- ja soutuliiton sivuilta).

Jos sinulla on kysyttävää tai et ole esimerkiksi jostain syystä saanut avainkorttiasi postissa jäsenmaksun maksettuasi, ole yhteydessä seuran toimistoon: toimisto@smark.fi

Jäsentietolomake

Ethän lähetä alla olevan lomakkeen kautta kyselyjä, se on tarkoitettu ainoastaan seuraan liittymistä ja jäsenrekisteriä varten.


Olympiasoutu (kilparyhmä)Olympiasoutu (harrasteryhmä)PienpuuvenesoutuKirkkovenesoutuSoutuharrastuksen tukeminenOman veneen säilytys vuokraa vastaan

captcha
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet ja numerot