Soutukoulu

Soutukoulu

Jos olet kiinnostunut soudusta, mutta et tiedä sen enempää lajista ja et ole varma mistä aloittaa, järjestämme keväisin, sekä syksyisin noin 6 viikon mittaisen soutukoulun Helsingin Soutustadionilla. Kurssilla kokoonnutaan kahdesti viikossa; maanantai-iltaisin sekä lauantaiaamuisin. Tiedotamme kurssin ajankohdista ja hinnoista etusivulla. Lisätietoja saat myös lähettämällä sähköpostia toimisto (at) smark.fi.

Soudun alkeiskurssista:

Keväisin ja syksyisin järjestettävät soutukoulut ovat loistava tapa perehtyä soutuun lajina ja virkistysliikunnan muotona. Tarjoamme turvallisen ja opettavaisen ympäristön lajin harjoitteluun ja mukaan mahtuvat kaikki iästä-, sukupuolesta- ja lajitaustasta riippumatta. Tarpeen mukaan pyrimme järjestämään nuorille (11-17v) myös oman alkeiskurssin.

Kurssin aikana osallistujat tutustuvat Concept2-sisäsoutulaitteeseen, sekä mahdollisuuksien mukaan venekalustoon niin laajasti kuin kyseiselle kurssille mahdollista. Kalustostamme löytyy kaikkia olympialuokan veneluokkia sekä erikseen harjoitusveneitä.

Soutukoulun tavoitteena on:

  • Opettaa soututekniikan perusteet yhden- ja/tai pariairon käsittelyssä, sekä sisäsoudussa
  • Perehdyttää kalustoon ja sen käsittelyyn (veneet, airot, hankaimet, sisäsoutulaitteet)
  • Osoittaa kuinka kuntoa voi kohottaa soudun avulla

Soutukoulun päätyttyä tarjoamme jokaiselle osallistuneelle mahdollisuuden jäädä seuran jäseneksi ja lähteä harjoittelemaan soutua tavoitteellisesti. Seuran jäsenenä saat oikeuden käydä harjoittelemassa itsenäisesti seuran tiloissa, sekä mahdollisuuden osallistua tavoitteelliseen harjoitteluun tähtäävään valmennusryhmään.