Kirjaudu

Uutisarkisto

Tunnelmia Italian leiriltä: Theodor

Haasteista huolimatta (mm. peruttu lento, ylimääräinen hotelliyö Helsingissä, liikenne kaaos ja lumisateen vuoksi suljetut tiet Italiassa), treenit ovat alkaneet hyvin. Olen tykännyt "Williamilla" soutamisesta ja veneen säätämiseen on tarvinnut käyttää hyvin vähän aikaa.

Viides kerta vesillä tänä vuonna oli eka kisaveto ja meni alkuun ihan hyvin, mutta toisella tonnilla vauhti hiipui liikaa ja pääsi muutama tekniikkavirhekin sattumaan, lopullinen aika 7:41. Samana päivänä olisi 7:30-7:35 ollut ihan realistinen aika. Viime vuonna tosin ensimmäisissä kisoissa mentiin 8:20+ vauhtia, joten tästä on hyvä lähteä parantamaan.

Pk-lenkeissäkin on vauhti ollut sopivan progressiivista. Tänään kulki jo tunnin pk keskivauhtia 2:15/500m, tahti oli 18-20. Paino on talvikauden jälkeen tippunut alle sataan kiloon ja henkilökohtainen tavoite olla SM-kisoissa alle 95kg on edelleen realistinen.

Leiriä on vielä vajaa viikko jäljellä, joten toivottavasti saadaan vielä hieman aurinkoisempaa ja korkealaatuisempaa pätkää internettiin täältä Italiasta.

-Theodor