Kirjaudu

Uutisarkisto

Soutukoulussa vielä tilaa!


Soutuseura SMARK järjestää syksyllä 2015 niin aikuisille kuin lapsille tarkoitetun (olympialuokan) soutukoulun Töölön Soutustadionilla. Soutukoulu on loistava tapa perehtyä soutuun urheilulajina sekä virkistysliikunnan muotona. Tarjoamme turvallisen ja opettavaisen ympäristön lajin harjoitteluun ja mukaan mahtuvat kaikki iästä-, sukupuolesta- ja lajitaustasta riippumatta.

Kurssin aikana osallistujat tutustuvat mahdollisuuksien mukaan venekalustoon niin laajasti kuin kyseiselle kurssille mahdollista, sekä Concept2-sisäsoutulaitteeseen. Kalustostamme löytyy kaikkia olympialuokan veneitä sekä erilaisia harjoitteluveneitä.

Soutukoulun tavoitteena on:

  • Opettaa soututekniikan perusteet yhden- ja/tai pariairon käsittelyssä, sekä sisäsoudussa.
  • Perehdyttää kalustoon ja sen käsittelyyn (veneet, airot, hankaimet, sisäsoutulaitteet).
  • Osoittaa kuinka kuntoa voi kohottaa soudun avulla.

Soutukoulun päätyttyä tarjoamme jokaiselle osallistuneelle mahdollisuuden jäädä seuran jäseneksi. Seuran jäsenenä saat oikeuden käydä harjoittelemassa itsenäisesti seuran tiloissa, sekä mahdollisuuden osallistua tavoitteelliseen harjoitteluun tähtäävään valmennusryhmään.

Kurssin hinta: 100€ (alle 18v maksavat 50€)
Ajankohta: 6.9.-10.10.
Kurssikerrat: Ti 17:30-19:0, La 11-13
Ensitapaaminen sunnuntaina 6.9 klo 11:00 Soutustadionilla
Paikkoja rajoitetusti!
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: toimisto @smark.fi

Koska Syksyn kurssilla on vielä tilaa, ennakkoilmoittautuminen ei ole edellytys, voit osallistua kurssille myös saapumalla paikalle sunnuntaina. Jos laji kiinnostaa, mutta tämä ajankohta ei sovi sinulle, voit myös tulla paikanpäälle tutustumaan.